tujuan kita

Kuasa kemerdekaan

Memupuk dan meraikan peringkat awal kemerdekaan dalam setiap kanak-kanak adalah teras doddl. Kami percaya, sebelum kanak-kanak boleh belajar melakukan perkara lain untuk diri mereka sendiri, mereka mesti terlebih dahulu belajar makan secara berdikari. Oleh itu, kami telah membangunkan produk pemakanan yang memenangi anugerah yang membantu melepaskan kebebasan dalam setiap kanak-kanak. Dan mengapa perkara itu penting? Kerana kanak-kanak berdikari boleh berkembang dan berkembang menjadi orang dewasa yang diilhamkan yang mempunyai keupayaan untuk memberi inspirasi kepada dunia.

DNA doddl

Reka bentuk lanjutan

Cerapan perkembangan kanak-kanak yang mendalam digabungkan dengan reka bentuk dan kejuruteraan lanjutan

Detik Ajaib

Produk kami membantu kanak-kanak kecil belajar makan sendiri dengan cepat, intuitif, betul dan ajaib.

Kualiti tinggi

Bahan premium digabungkan dengan pembuatan kompleks untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi dengan hasil yang tahan lama.

Melepaskan kemerdekaan.

2013

Idea untuk mereka bentuk kutleri berteknologi maju pertama untuk kanak-kanak kecil.

Dilahirkan daripada masa makan yang tertekan dan tidak kemas dengan anak-anaknya, Doddl Founder Cat mendambakan pengalaman yang lebih menyeronokkan dan santai. Semasa bercuti bersama keluarganya, pemegang garpu anak perempuannya patah, tetapi dia terus menggunakan hujung perkakas yang gemuk itu dengan lebih berkesan. Pada masa itu, Cat membayangkan set kutleri kanak-kanak yang direka bentuk khusus untuk membantu anak-anak kecil berjaya dengan segera, sambil mengembangkan kemahiran motor kritikal.

2015

doddl dilancarkan dengan kempen crowdfunding yang berjaya.

Finalis untuk Projek Great British Inventors.

2017

doddl tersedia dalam runcit utama (UK) dan dijual ke lebih 20 negara.

Kini tersedia dalam JoJo Maman Bebe & Boots di UK dan dijual di Australia, Perancis, Poland, Lithuania dan banyak lagi.

2018

Doddl yang memenangi pelbagai anugerah berjaya dilancarkan di Jepun dan Taiwan.

Melalui perkongsian baharu yang ditubuhkan di Jepun dan Taiwan, doddl berjaya dilancarkan ke 2 pasaran utama ini. doddl dipaparkan pada rancangan TV realiti popular Taiwan.

2019

kutleri bayi doddl dilancarkan ke pasaran.

Susulan daripada kejayaan kutleri kanak-kanak doddl, sudah tiba masanya untuk mereka bentuk penyelesaian untuk bayi dari 6 bulan. Dimodelkan pada reka bentuk doddl asal tetapi direka bentuk semula untuk perkembangan bayi, kutleri bayi doddl dilahirkan.

2021

Peminat selebriti berkongsi pengalaman doddl mereka dan plat doddl dilancarkan.

Setelah membeli doddl, Joe Wicks, Gemma Atkinson, Lucy Mecklenburgh, Deliciously Ella, Camilla Thurlow dan Kate Lawler berkongsi pengalaman doddl mereka. Plat doddl, dengan ciri reka bentuk pintar menjadi produk terbaharu dalam rangkaian doddl.

2023

Diumumkan sebagai pemenang Anugerah The Kings untuk Inovasi dan pelancaran mangkuk doddl 2-dalam-1 yang pertama di dunia*

The King's Award for Enterprise -Innovation mengiktiraf beberapa perniagaan terpilih di seluruh UK yang telah menunjukkan inovasi sebenar dan kejayaan komersial sepanjang 5 tahun yang lalu. Di belakang penghargaan ini, doddl melancarkan mangkuk doddl 2-dalam-1 yang pertama di dunia. *paten belum selesai

“Reka bentuk yang cantik, produk kami direka bentuk khusus untuk bayi dan kanak-kanak kecil, untuk memudahkan makan secara bebas, mencipta jenis waktu makan yang selalu saya inginkan untuk anak-anak saya”

Kucing Dodd

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif

Kelestarian

Pada doddl kami mengambil berat tentang masa depan anak-anak kami.

Ia adalah intipati apa yang kita lakukan. Ini bermakna kita mengambil tanggungjawab kita untuk menjaga masa depan planet ini dengan serius. Kami sedang berusaha untuk menjadikan doddl sebagai benar-benar mesra alam yang mungkin, tanpa memberi kesan kepada faedah unik yang ditawarkan oleh produk kami. Bagi kami, ini adalah evolusi yang kami komited dengan teguh. Ketahui lebih lanjut

Menanamkan pengetahuan dan kepakaran ke dalam semua produk kami

Pakar diketuai.

Sejak awal doddl kami telah bekerjasama dengan pakar dari seluruh Pemakanan, Perkembangan Kanak-Kanak, Terapi Pekerjaan & Pemakanan. Cerapan mereka dibenamkan ke dalam produk doddl dan sokongan mereka terus menambah kredibiliti dan keyakinan kepada rangkaian kami. Pengendorsan Pakar