Komitmen kami untuk masa depan

Pada doddl kami mengambil berat tentang masa depan anak-anak kami. Ia ada dalam DNA kita. Ini bermakna kita mengambil tanggungjawab kita untuk menjaga masa depan planet ini dan masa depan anak-anak kita dengan serius.

Kelestarian

Bahan Terbiodegradasi

Mangkuk doddl dan plat doddl mengandungi bahan tambahan pintar yang mengurangkan masa plastik akan diluangkan di tapak pelupusan jika produk dilupuskan, memastikan ia lebih mesra alam tanpa menjejaskan kualiti pengalaman.

Beli doddl

Kelestarian

Mengurangkan Pembungkusan Plastik

Produk terbaharu kami, mangkuk doddl, pinggan dan bekas kutleri kanak-kanak semuanya mengandungi plastik sifar dalam bungkusannya.

Kami menggunakan kotak kadbod berkualiti tinggi untuk menghantar barangan kepada pelanggan doddl, yang 100% boleh dikitar semula.

Pada tahun 2020, kami telah mereka bentuk semula kutleri bayi dan pembungkusan kutleri kanak-kanak dan mengeluarkan 70% daripada plastik di dalamnya. Ia adalah sasaran yang kami banggakan, tetapi kami mahu melakukan lebih banyak lagi, dan kami akan terus menyemak cara untuk mencapai 100% pembungkusan bebas plastik, matlamat utama kami.

Perniagaan kami

pengedaran doddl di Malaysia

Inisiatif Penggunaan Semula Pembungkusan: Kami memahami kebimbangan yang semakin meningkat terhadap kesejahteraan planet kita, dan kami percaya bahawa setiap usaha kecil adalah penting. Untuk meminimumkan sisa dan mengurangkan jejak karbon kami, kami telah memutuskan untuk menggunakan semula bahan pembungkusan bersih apabila boleh. Dengan menggunakan semula bahan pembungkusan, kami mengurangkan keperluan untuk sumber baharu dengan ketara, akhirnya mengurangkan kesan alam sekitar kami.

Pengurusan rantaian bekalan: Kami bekerjasama dengan rakan kongsi kami untuk terus berusaha untuk meningkatkan kemampanan. Ini termasuk tumpuan untuk menggunakan:

Kertas diperakui FSC

Kertas bebas klorin dalam pengeluaran pembungkusan kami

Dakwat berasaskan soya untuk percetakan

Ikatan kabel berasaskan jagung

Gam mesra alam untuk pembungkusan

Kami berharap anda akan menyertai kami dalam perjalanan ini ke arah masa depan yang lebih mampan. Sokongan berterusan anda memperkasakan kami untuk membuat perubahan yang bermakna di dunia.

Kami menghargai maklum balas anda, dan kami menjemput anda untuk berkongsi pendapat dan cadangan anda tentang usaha kemampanan kami.

Bersama-sama, kita boleh membuat perubahan.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang mana-mana aktiviti di atas, sila hubungi kami doddl@shoplatteparents.com