Dengar dari pakar

Perkataan doddl merebak dengan pantas.

Ketua Sekolah Sun Bear Montessori, Sarjana Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Celeste Wong

"Ketika kami mempromosikan kemerdekaan dalam kalangan kanak-kanak dari usia muda, kami memulakan perjalanan ini lebih awal. Salah satu aspek asas kehidupan seharian ialah makan, mempunyai set kutleri yang memenangi anugerah seperti doddl pastinya meningkatkan pengalaman. Kami memperkenalkan sudu dan garfu kepada anak-anak kami yang berumur sekitar satu tahun, dan dengan doddl, kanak-kanak boleh belajar pemakanan sendiri dengan mudah. ​​Kami secara konsisten mengesyorkan ibu bapa melabur dalam set doddl untuk anak-anak mereka, terutamanya untuk menjamu selera di luar. Mengikut pengalaman kami, setelah mencuba pelbagai jenama, daripada pilihan yang murah kepada yang lebih mahal, doddl kekal sebagai pilihan utama kami."

Ketahui lebih lanjut tentang kerja Celeste di sini

Pendidik Awal Kanak-Kanak & Pengasas BLW Resipi & Kumpulan Sokongan di Facebook dengan lebih 229K ahli

Pauline Tay

"Jika anda mengikuti kami, anda akan perasan bahawa Elroy telah menggunakan peralatan doddl sejak berumur 1 tahun sehingga kini (dia 4 tahun sekarang!), dari set kutleri bayi hijau limau hingga garpu & sudu kanak-kanak aqua. Secara jujur, Saya harap saya tahu doddl lebih awal kerana ia terlalu hebat!! Tombol pemegang yang comel sesuai untuk digenggam, Elroy dapat menggunakannya dengan mudah sambil membina kemahiran pemakanan sendiri. Lebih kawalan dan ketangkasan = kurang kekacauan semasa waktu makan. Dibuat dengan kualiti yang tahan lama, mudah dicuci dan dibersihkan, saya tidak akan membiarkan sesiapa terlepas daripada kutleri hebat dari doddl yang patut dimiliki oleh si manja anda"

Ketahui lebih lanjut tentang kerja Pauline di sini

Jurupulih Pekerjaan Pediatrik

Christine Pollack

“Saya sangat suka doddl. Ia dilengkapi dengan garpu, sudu & pisau kanak-kanak yang direka bentuk secara ergonomik untuk memupuk pemakanan bebas sambil membina kemahiran motor. Setiap perkakas mempunyai zon cengkaman yang diletakkan secara strategik menjadikannya mudah untuk kanak-kanak mengekalkan kawalan dan menggerakkan perkakas. Pemegang direka untuk menggalakkan genggaman matang yang membantu dengan lukisan dan penulisan. Ini adalah set kutleri pertama yang saya temui yang termasuk pisau yang direka bentuk dengan selamat untuk memperkenalkan dan mempraktikkan kemahiran pisau dengan kanak-kanak yang membolehkan mereka mengambil bahagian dalam membuat makanan sendiri.”

Ikuti Karya Christine!

Pakar Pemakanan dan Penelanan Pediatrik Pakar Pertuturan

Stacey Zimmels

“Sebagai pakar pemakanan dan ibu, saya sangat gembira menemui kutleri doddl selepas disyorkan oleh seorang rakan. Saya sangat bosan membeli kutleri yang tidak berfungsi untuk menyokong bayi saya dengan perkembangan penyusuannya sendiri. kutleri doddl sangat sesuai untuknya dan dalam beberapa hari dia telah menguasai sudu yang dimuatkan dan sedang menikam serta makan dengan garpunya. Pemegang yang direka dengan sempurna adalah pendek dan gemuk yang menjadikannya mudah digenggam dan mudah dibawa ke mulut. Anak saya suka makan di meja keluarga dengan kutleri doddlnya – dia mengambil bahagian dalam waktu makan keluarga kami sebelum dia berjalan!”

Ketahui lebih lanjut tentang kerja Stacey di sini!

Pakar Pemakanan Pediatrik

Lucy Upton

"Kutleri doddl adalah hebat untuk menyokong kanak-kanak kecil dengan makan bebas, memahami kemahiran kutleri yang rumit itu dan membolehkan anak-anak kecil terjebak dalam meneroka dunia makanan yang indah"

Ketahui lebih lanjut tentang kerja Lucy di sini!

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut?

Jika anda mempunyai sebarang soalan dan ingin mengetahui lebih lanjut tentang testimoni kami atau bekerjasama. Sila hantar mesej kepada kami doddl@shoplatteparents.com