doddl memenangi Anugerah Inovasi Bayi

Mangkuk doddl 2-dalam-1 inovatif kami telah memenangi Anugerah Produk Pinggan Pinggan Tahun Terbaik dalam Anugerah Inovasi Bayi 2023.

doddl wins Baby Innovation Award

Kami menang! Mangkuk doddl 2-dalam-1 inovatif kami telah memenangi Anugerah Produk Pinggan Pinggan Tahun Terbaik dalam Anugerah Inovasi Bayi 2023.

Program Anugerah Inovasi Bebas ialah platform pengiktirafan industri yang paling mantap untuk para inovator dan peneraju industri Penjagaan Bayi. Dibina untuk mengiktiraf syarikat, perkhidmatan dan produk yang paling cemerlang dalam pasaran Penjagaan Bayi.

Mangkuk unik 2-dalam-1 kami direka untuk bayi dan kanak-kanak kecil . Penyedutan tidak boleh alih apabila digunakan, dengan tab untuk pelepasan cepat. Cincin sedutannya yang kuat menjadikannya tidak boleh digerakkan untuk bayi, tetapi juga mudah untuk ditukar kepada mangkuk tidak licin, sesuai untuk kanak-kanak kecil dan kanak-kanak yang lebih tua. Ini bermakna mangkuk itu bertahan dari peringkat pertama penyusunan susu sehinggalah ke tahun-tahun kanak-kanak.

Mangkuk ini direka bentuk dengan mahir untuk menjadi intuitif untuk digunakan dan menggalakkan pembangunan kemahiran motor utama. Disyorkan oleh pakar dan memenangi anugerah, doddl dinilai 5 bintang oleh lebih 10,000 ibu bapa.

Catatan Popular

Lihat semua
doddl News and Awards
Fussy, picky, choosy eater?

Cerewet, cerewet, pemilih makan?

Makan yang cerewet boleh mengecewakan ibu bapa! Tetapi ia adalah perkara biasa, dan ada sebab mengapa kanak-kanak mel...

Read more
Tips & Advice
Toddler's food intake - little hand holding a doddl fork|Baby with blue spoon eating from a bowl|

Pengambilan makanan kanak-kanak kecil: "Anak kecil saya tidak cukup makan, apakah yang perlu saya lakukan?"

Jika anda bimbang tentang pengambilan makanan anak kecil anda, anda tidak bersendirian. Inilah rakan kongsi pakar kam...

Read more
Tips & Advice
Tastes textures and flavours - the exciting stages of weaning

Peringkat Seterusnya... Makanan Sebenar! Rasa, Tekstur dan Perisa!

Memperkenalkan makanan baharu semasa bercerai susu, dijelaskan oleh rakan pakar kami.

Read more